Den første av vårens dobbelkamper – Tertnes

Den første av vårens dobbelkamper

I dag er det klart for to Postenligakamper i Haukelandhallen, når Tertnes tar i mot sølvmedaljekonkurrent Storhamar, mens FyllingenBergen får besøk av ØIF Arendal.

Storhamar slo Tertnes med 2 mål på Hamar, og så tett som det er på plassene nærmest bak Larvik, kan det bli viktig med minst ett mål større seier for bergenslaget, og lagets trener, Tore Johannessen, sa det klart i dagens BT: – Vinner vi, er vi der oppe, med los på annenplassen. Taper vi, kan vi si farvel til sølvet.

Og måten Tertnes skal overvinne Storhamar på er klar: – Rett i angrep når vi overtar ballen, og full uttelling er viktig.

FyllingenBergen får besøk av ØIF Arendal. Assistenttrener Erlend Aam sier dette før kampen:

-Vi er revansjesugne etter tapet borte mot BSK på søndag, og vi er skuffet over at vi senker garden på ledelse 7-14. Det er utilgivelig å tro at vi kan senke intensiteten og tempoet i lange perioder uten at det gir konsekvens. Vi har ristet tapet av oss, men er sugne på å vise hjemmepublikum at vi kan stå distansen ut.

-ØIF Arendal er i forsiktig poengnød og kommer til Bergen for å kjempe om hvert eneste mål. De går alltid «all-in» og vi skal og må være skjerpet. Andre Hofstøl Jørgensen ser ut til å være i storform og er en skytter vi skal være oppmerksomme på. Generelt har ØIF Arendal et godt mannskap, men har hatt en litt trang sesong med trenerbytte underveis. Vi vant borte, men vet at vi skal opp mot vårt beste for å gjenta det onsdag. Det har vi planer om, og vi håper å vise kompromissløs innsats i 60 minutter.